M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > ÄÄNITERAPIALAITTEET

ÄÄNITERAPIALAITTEET

ÄÄNITERAPIALAITTEET

Ääniterapialaite on makuuhuoneeseen sijoitettava, kelloradion kokoinen laite, joka luo makuuhuoneeseen rauhoittavan äänimaailman.

Ääniterapialaitetta käytetään nukahtamisen helpottamiseen ja ei-toivottujen äänten peittämiseen. Yhdysvalloissa syksyllä 2008 tehdyn kuluttajatutkimuksen mukaan (otos 2021 henkilöä) ääniterapialaitteilla saavutettiin nukahtamisvaikeuksien voittamisessa lähes yhtä hyvä tulos kuin nukahtamislääkkeillä - ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Sound Oasis -ääniterapialaitteet sisältävät useiden eri lääkäreiden ja säveltäjien luomien äänimaailmojen ohella luonnon ääniä, kuten aaltojen kohinaa, puron solinaa ja jopa tuulen tuiverrusta. Sound Oasikselle ääniä kehittäneet lääkärit edustavat ääniterapiatutkimuksen terävintä kärkeä. Ääniterapiaa on Yhdysvalloissa tutkittu myös stressinlievityksen keinona, keskittymisvaikeuksien hoidossa ja tinnituksen eli korvien soimisen epämiellyttävyyden peittämisessä. Laitteet luovat tilaan rauhoittavan äänimaailman ja torjuvat ei-toivottuja ääniä. Siten ne auttavat käyttäjää nukahtamaan helpommin ja häiriöttä sekä parantavat unen laatua.

Sound Oasis™ on maailmanlaajuinen markkinajohtaja ääniterapialaitteissa. Sound Oasis on omistautunut tekemään elämästäsi terveemmän ja nautittavamman innovatiivisilla ääniterapiaratkaisuilla, joissa yhdistyvät ylivoimainen laatu ja viimeisin teknologia.

Sound Oasis on ainutlaatuinen ääniterapiatuote, joka mahdollistaa käyttäjän luovan oman ääniympäristönsä rentoutumiseen, uneen ja elämänlaadun parantamiseen. Täyttäessään huoneen aidoilla luonnon äänillä, Sound Oasis torjuu ei-toivotut äänet, auttaa peittämään tinnitusoireiden epämiellyttävyyttä ja luo rauhoittavan tunnelman.

Käyttäjät nukahtavat helpommin, nukkuvat paremmin, pystyvät keskittymään enemmän ja kokevat olonsa virkeämmäksi ja miellyttävämmäksi koko päivän.

Maxwell tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden liittyä yli miljoonan tyytyväisen käyttäjän joukkoon!

Ps. tutustu myös ääniterapiapaketteihin. Saat laitteen ja lisä-äänikortin edullisemmin pakettina!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

ÄÄNITERAPIALAITE SOUND OASIS 680

 

ÄÄNITERAPIALAITE SOUND OASIS 680 | lisätiedot
Sound Oasis 680 tarjoaa erittäin tehokasta ääniterapiaa rentoutukseen. Ääniterapialaitteen testatut ominaisuudet auttavat sinua tutkitusti rentoutumaan peitämällä tehokkaasti ei-toivottuja ääniä ja luomalla rauhoittavan äänimaailman oleskeltavaan tilaan. Laajennat helposti laitteesi äänimaailmoja erikseen saatavilla äänikorteilla.

Sound Oasis 680 sisältää patentoidun Sleep Enhancement -toiminnon, joka hidastaa toiston huomaamattasi auttaen sinua rauhoittumaan ja luoden hyvät edellytykset nukahtamiselle.

Markkinajohtajan ääniterapialaitteet ovat menestyneet riippumattomassa kuluttajatutkimuksessa erittäin hyvin. Tulokset puhuvat puolestaan.

 

169.90 €


ÄÄNITERAPIALAITE SOUND OASIS SLEEP BEAR

 

ÄÄNITERAPIALAITE SOUND OASIS SLEEP BEAR | lisätiedot
Sound Oasis Uninalle tuudittaa vaativankin vauvan uneen. Säveltäjien ja lastenlääkäreiden yhdessä kehittämät äänimaailmat tarjoilevat rauhoittavan tunnelman nukahtamiselle ja parantavat unen laatua poistamalla ulkoisia häiriötekijöitä huoneesta.

Uninallen sisällä on pienikokoinen ääniterapialaite, jonka äänimaailmat tarjoavat keinot rauhoittua, rentoutua ja nukahtaa nauttimalla korkealaatuisista äänimaisemista. Laitteen paristokotelo on ruuvikiinnitteinen, joka takaa sen, että paristoja ei saa ulos laitteesta ilman työkaluja.

 

109.90 €


 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400300358, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2019-02-13 08:53:51