M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > MATKAILIJAN TÄRKEIMMÄT

MATKAILIJAN TÄRKEIMMÄT

Maxwell tarjoaa matkailijalle varusteet, joita ilman pärjää, mutta joita kokeiltuaan ei unohda kotiin.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

ÄÄNITERAPIALAITE SOUND OASIS TRAVEL

 

ÄÄNITERAPIALAITE SOUND OASIS TRAVEL | lisätiedot
Sound Oasis Travel on paljon matkustavan paras matkakumppani! Travel on ainutlaatuinen ääniterapiatuote, jossa yhdistyvät korkeatasoiset äänimaailmat ja erittäin monipuolinen matkaherätyskello.

Tutussa äänimaailmassa saat nukutuksi paremmin ja tunnet itsesi virkeämmäksi. Ääniterapialaitteen peiteääniominaisuudet palvelevat sinua myös keskittymistä vaativassa hotellihuonetyöskentelyssä. Travel –mallissa on 19 eri äänimaailmaa, muun muassa erityinen Jet Lag –äänimaailma aikaerorasituksesta toipumisen edistämiseksi. Sound Oasis Travel on pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Ohjelmoit laitteeseen helposti kaksi erillistä aikavyöhykettä ja niille omat herätykset.

 

119.90 €


Personal AirTamer

 

Personal AirTamer | lisätiedot
UUSI ERÄ SAAPUNUT! Henkilökohtainen AirTamer ilmanpuhdistin tuo ympärillesi puhtaampaa ilmaa, missä tahansa oletkin! Uusi PowerBoost -teknologia vie matkailmanpuhdistimen tehon uudelle tasolle. AirTamer Travel on testattu maailman suurimmassa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa. Tulos: jopa 875% puhtaampi ilma, kuin muissa vastaavissa tuotteissa!

 

179.90 €


Kuljetuskotelo HPRC 1300M

 

Kuljetuskotelo HPRC 1300M | lisätiedot
Säilytät arvokkaimmat tavarasi turvallisesti ja vesitiiviisti erittäin kestävissä HPRC -koteloissa. Kotelossa voi säilyttää esimerkiksi älypuhelimen (Sopii Nokia E71 -malliin ja vastaavan kokoisiin), digikameran, musiikki- tai videosoittimen tai viimeisimmän sukupolven iPodin.

HPRC 1300M sisältää irroitettavan muistikorttitelineen. Telineessä voi säilyttää jopa neljä muistikorttia samanaikaisesti. Telineeseen voidaan laittaa seuraavia standardeja noudattavat muistikortit: SD, Memory Stick, Memory Stick Pro Duo, Mini SD.

 

29.90 €


Kuljetuskotelo HPRC 1300E

 

Kuljetuskotelo HPRC 1300E | lisätiedot
Säilytät arvokkaimmat tavarasi turvallisesti ja vesitiiviisti erittäin kestävissä HPRC -koteloissa. Kotelossa voi säilyttää esimerkiksi älypuhelimen (Sopii Nokia E71 -malliin ja vastaavan kokoisiin), digikameran, musiikki- tai videosoittimen tai viimeisimmän sukupolven iPodin. 1300E toimii erinomaisena suojana esineillesi esimerkiksi rannalla tai retkellä.

1300E sisältää irroitettavan, kuutioidun vaahtomuovisisuksen, josta saa helposti muokkaamalla tarvetta vastaavan pehmeän suojan säilytettävälle esineelle.

 

29.90 €


 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-06-18 10:26:20