M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > ILMASTERILISAATTORIT

ILMASTERILISAATTORIT

ILMASTERILISAATTORIT

Työpaikan tai kodin homevauriot ovat tiloissa oleskelevalle henkilökohtainen tragedia ja työnantajalle erittäin kallis ongelma. Pitkäaikainen homealtistus voi johtaa työkyvyn pysyvään menettämiseen ja erittäin vaikeisiin terveysongelmiin. Uusia tutkimustuloksia homealtistuksen terveysvaikutuksista saadaan tiuhaan, mutta kaikissa on sama perusviesti: homeelle altistuminen on vaarallisempaa, kuin aiemmin on tiedetty.

Kosteusvauriorakennuksessa altistuneilla on todettu esiintyvän tavanomaista enemmän mm. hengitystieinfektioita, limakalvojen ärsytysoireita sekä allergiaoireita. Yleisoireista tavanomaisimpia ovat väsymys ja päänsärky, harvinaisempia oireita ovat kuumeilu sekä lihas- ja nivelkivut. Pahimmillaan homesienet aineenvaihduntatuotteineen voivat aiheuttaa pitkäaikaisessa työpaikka-altistuksessa ammattitaudin (allerginen nuha, astma, keuhkorakkulatulehdus eli allerginen alveoliitti ja ODTS). LÄHDE: www.tyosuojelu.fi

Airfree -tuotteet poistavat ilman orgaaniset epäpuhtaudet sisäilmasta ja helpottavat oleskelua tiloissa, jotka kärsivät SBS:stä (Sick Building Syndrome). Airfree on markkinoiden kustannustehokkain, vaikkakin vain tilapäinen ratkaisu sisäilmaongelmiin. Pysyvä muutos saadaan aikaan vain poistumalla oireita aiheuttavista tiloista ja korjaamalla tilat ennen mahdollista takaisinmuuttoa.

AIRFREE -ilmasterilisaattorit ovat maailman testatuimmat ilman epäpuhtauksien poistajat! Ympäri maailman riippumattomat laboratoriot ovat todistaneet ylivoimaisen puhdistustehon, ilman vaihdettavia suodattimia, kovaa ääntä tai huollettavia osia.

 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-06-18 10:26:20