M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > YRITYSMYYNTI > Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistimet

WHO:n tutkimuksen mukaan jopa 40% liikekiinteistöistä sisältää sisäilmaa, joka on terveydelle vaarallista. Koneellisen ilmanvaihdon korvausilma on erittäin harvoin suodatettua ja ilmastointi kerääkin ulkoilman allergisoivat ja ärsyttävät pienhiukkaset hengitettävään sisäilmaan. Pienhiukkasten lisäksi sisäilma voi olla jo valmiiksi terveydelle vaarallista esimerkiksi rakennuksen kosteusvaurion johdosta. Kun yhden sairauslomapäivän kustannukset työnantajalle ovat noin 250-300 euroa, vuositasolla ilman epäpuhtauksien aiheuttamat kulut voivat olla yrityskohtaisesti erittäin merkittävät.

Hengitystieinfektiot ovat yleisimpiä sairauspoissaoloja aiheuttavia sairauksia. Panostamalla laadukkaaseen sisäilmaan voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ja parantaa huomattavasti työtyytyväisyyttä.

Maxwell tarjoaa yritysmyyntinsä kautta markkinoiden tehokkaimmat ilmanpuhdistimet matka- ja toimistokäyttöön. Tavoitteemme on täysi asiakastyytyväisyys. Siksi tarjoammekin yritysasiakkaille tuotteita kokeiltavaksi pilottihankkeisiin veloituksetta.

 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-01-10 10:06:26