M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > YRITYSMYYNTI > Peiteäänilaitteet

Peiteäänilaitteet

Peiteäänilaitteet

Äänet vaikuttavat suuresti työviihtyvyyteen ja työtehoon. Häiritsevä taustamelu väsyttää, ärsyttää sekä vähentää keskittymiskykyä ja lisää virheitä. Melua pidetäänkin suurimpana työviihtyvyyden pilaajana avotoimistoissa. Melu voi viedä työaikaa jopa puolisen tuntia päivässä. Avotoimistoissa työtä tekevät kärsivät usein toimistomelun aiheuttamasta väsymyksestä, mikä alentaa suoraan työtehoa.

Sisäympäristötekijöillä, kuten ääniolosuhteilla, on tutkitusti 5-10% vaikutus sairastavuuteen ja toimistotyön tuottavuuteen. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että keskustelun äänet ovat suurin yksittäinen tekijä, joka vaikuttaa työntekijöihin ja työn tuottavuuteen.

Maxwell tarjoaa markkinoiden kustannustehokkaimmat peiteäänilaitteet toimistoihin. Useissa tutkimuksissa on todistettu, että peiteäänen käyttö on erittäin tehokas tapa lisätä työn tuottavuutta.

Peiteäänilaitetta käyttämällä voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia. Tutkimusten mukaan ääniolosuhteisiin paneutumalla päästiin seuraaviin vaikuttavuustuloksiin:

- Keskittymiskyky työtehtäviin parani 48 %
- Keskusteluperäiset häiriöt vähenivät 51 %
- Virheet vähenivät 10 %*
- Stressi väheni 27 %**

Maxwell tarjoaa yritysmyyntinsä kautta markkinoiden kustannustehokkaimmat peiteäänilaitteet matka- ja toimistokäyttöön. Tavoitteemme on täysi asiakastyytyväisyys. Siksi tarjoammekin yritysasiakkaille tuotteita kokeiltavaksi pilottihankkeisiin veloituksetta.

*Lewis, E., Lemieux, P. and Sykes, D. (2003). Using a web-based test to measure the impact of noise on knowledge workers' productivity. Paper published in the proceedings of the HFES 47th Annual Meeting, Denver, CO.

**Evans, G.W. and Johnson, D. (2000). Stress and open-office noise, Journal of Applied Psychology, 85:5, 779-783.

 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-01-10 10:06:26