M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > YRITYSMYYNTI > Ilmasterilisaattorit

Ilmasterilisaattorit

Ilmasterilisaattorit

Työpaikan tai kodin homevauriot ovat tiloissa oleskelevalle henkilökohtainen tragedia ja työnantajalle erittäin kallis ongelma. Huonoissa työskentelyolosuhteissa työn tuottavuus on merkittävästi alentunut sairastavuuden, epävarmuuden ja työpaikan vaihtohalukkuuden johdosta. Yhden sairaspäivän hinta on työnantajalle noin 250-300 euroa ja poislähtevästä työntekijästä aiheutuvat kustannukset lasketaan kymmenissä tuhansissa euroissa.

Kosteusvauriorakennuksessa altistuneilla on todettu esiintyvän tavanomaista enemmän mm. hengitystieinfektioita, limakalvojen ärsytysoireita sekä allergiaoireita. Yleisoireista tavanomaisimpia ovat väsymys ja päänsärky, harvinaisempia kuumeilu sekä lihas- ja nivelkivut. Pahimmillaan homesienet aineenvaihduntatuotteineen voivat aiheuttaa pitkäaikaisessa työpaikka-altistuksessa ammattitaudin (allerginen nuha, astma, keuhkorakkulatulehdus eli allerginen alveoliitti ja ODTS). LÄHDE: www.tyosuojelu.fi

Airfree -tuotteet poistavat ilman orgaaniset epäpuhtaudet sisäilmasta ja helpottavat oleskelua tiloissa, jotka kärsivät SBS:stä (Sick Building Syndrome). Airfree on markkinoiden kustannustehokkain, vaikkakin vain tilapäinen ratkaisu sisäilmaongelmiin. Pysyvä muutos saadaan aikaan vain poistumalla oireita aiheuttavista tiloista ja korjaamalla tilat ennen mahdollista takaisinmuuttoa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 040 448 1318 tai asiakaspalvelu[a]maxwell.fi ja kartoitetaan yhdessä teille parhaat välineet sisäilman laadun parantamiseksi, kotona tai työpaikalla.

 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-01-10 10:06:26