M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > KUULOKKEET

KUULOKKEET

KUULOKKEET

Audiologin suunnittelemat EarHero -kuulokkeet, maailman mukavimmat in-ear -kuulokkeet! Aikaisemmin vain turvallisuusviranomaisille myydyt kuulokkeet ovat nyt kaikkien saatavilla. Ihanteelliset kuulokkeet juoksijoille, pyöräilijöille, hiihtäjille sekä toimistotyöläisille mahdollistavat miellyttävän käytön samalla kun ympäristön tapahtumat pystytään huomioimaan aikasempaa paremmin.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Tyynykaiuttimet

 

Tyynykaiuttimet | lisätiedot
Korkealaatuista stereoääntä toistavat, litteät tyynykaiuttimet on helppo asentaa tyynyn sisälle.

Tyynykaiuttimet tuovat syventävät äänikokemusta ja luovat rentouttavan tunnelman. Äänenvoimakkuutta säädät kätevästi suoraan äänilähteestä ja voit muita häiritsemättä keskittyä nauttimaan rauhoittavasta äänimaailmasta.

Liität tyynykaiuttimet helposti äänilähteeseen, kuten CD -soittimeen tai ääniterapialaitteeseen ja teet äänimaailmastasi yksityisen kokemuksen.

 

47.90 €


EARHERO -stereokuulokkeet

 

EARHERO -stereokuulokkeet | lisätiedot
Erittäin miellyttävät ja kirkasääniset, huomaamattomat kuulokkeet mm. urheiluun!

Audiologin kehittämät, patentoidut earHero™ -kuulokket ovat ei-tukkivat, korvakäytävän sisäiset kuulokkeet. Laite hyödyntää erikoisvalmisteista mikrokaiutinta, joka on suunniteltu ihmisen kuuloelinten erityispiirteet huomioiden.

EarHero mahdollistaa ympäristön äänien havainnoinnin samalla, kun nautit lempimusiikistasi. Näin EarHero lisää turvallisuuttasi kun liikut ulkona!

 

210.00 €


 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-06-18 10:26:20