M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > TIETOA MEISTÄ

TIETOA MEISTÄ

TIETOA MEISTÄ

Tervetuloa Maxwell -kauppaan!

Maxwell on Suomen ainoa hyvinvoinnin elektroniikkaan keskittyvä kauppa. Olemme nopeasti nousseet johtavaksi hyvinvointituotteiden keskittymäksi. Kiitos siitä kuuluu Sinulle, hyvä asiakkaamme! Ansaitaksemme luottamuksesi myös jatkossa, jatkamme valitsemallamme linjalla tarjoamalla asiakkaillemme vain markkinoiden parhaat tuotteet, ylivoimaisesti parhaan hinta/laatu -suhteen ja voittamattoman asiakaspalvelun.

Toiminta-ajatuksenamme on lisätä suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla ja upeilla uutuuksilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita. Tämän vuoksi valitsemme valikoimiimme vain jo markkinoilla olevia, laadukkaiksi ja toimiviksi havaittuja sekä testattuja tuotteita. Yleisesti ottaen valikoimassamme olevat tuotteet edustavat tuoteryhmässään parasta, jota vain markkinajohtajat voivat tarjota. Meillä on vain yksi terveys. Sen suojaamiseksi olemme päättäneet tarjota asiakkaillemme parhaat välineet.

Lunastaaksemme tämän asiakaslupauksemme, kaikilla tuotteillamme on vähintään kahden (2) vuoden takuu ja 14 päivän palautusoikeus.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden klikkaamalla ylävalikon 'PALAUTE' -linkkiä. Voit myös mailata suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu[a]maxwell.fi tai soittaa asiakaspalveluhenkilölle numeroon 0400300358.

Toivotamme Sinulle parempia unia ja terveempää oloa!

Maxwell -tiimi

 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-06-18 10:26:20