M A X W E L L - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA > Personal AirTamer

Personal AirTamer

UUSI ERÄ SAAPUNUT! Henkilökohtainen AirTamer ilmanpuhdistin tuo ympärillesi puhtaampaa ilmaa, missä tahansa oletkin! Uusi PowerBoost -teknologia vie matkailmanpuhdistimen tehon uudelle tasolle. AirTamer Travel on testattu maailman suurimmassa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa. Tulos: jopa 875% puhtaampi ilma, kuin muissa vastaavissa tuotteissa!

Uusittu, tyylikäs ulkoasu yhdistettynä pieneen kokoon takaavat AirTamerisi huomaamattomuuden. Laite on pienempi kuin useimmat MP3 -soittimet. Erittäin tehokkaalla energia-hyötysuhteella AirTamer Personal suojaa sinua yhtäjaksoisesti 150+ tuntia.

Toimistojen sisäilma on erityisen huonolaatuista. Koneellinen ilmanvaihto toimii ulkoilman epäpuhtauksien kanssa kuin imuri, vetäen epäpuhtauksia sisäilmaan. Lisäksi konttorikoneet ja -laitteet tuottavat sisäilmaan merkittäviä määriä positiivisesti varautuneita ioneja, mitkä osaltaan huonontavat toimistoilman laatua. WHO:n tutkimuksen mukaan noin 40% toimisto- ja liikekiinteistöistä sisältää sisäilmaa, joka on terveydelle vaarallista.

AirTamer Personal on henkilökohtainen ratkaisusi sisäilmaongelmiin. A310 on suunniteltu käytettäväksi toimistossa, kotona tai matkalla. Laite tuottaa ympärillesi kentän negatiivisia ioneja, jotka torjuvat ilman epäpuhtauksia ja antavat sinulle puhtaamman hengitysilman. Tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät AirTamerista täydellisen matkakumppanin! Voit ripustaa laitteen kaulaasi, kiinnittää laitteen rintataskuun tai asettaa sen yöpydällesi.

- Patentoitu teknologia tarjoaa ylivoimaisen puhdistuskyvyn pienemmällä virrankulutuksella.

- A310 tarjoaa halkaisijaltaan n. metrin kokoisen alueen puhtaampaa hengitysilmaa työntämällä ilman epäpuhtauksia (bakteerit, virukset, pöly ja siitepöly) pois tältä alueelta.

- Laite puhdistaa ilmasta atomitason partikkeleita (mm. 0.3 mikronin kokoiset ja sitä pienemmät virukset), jotka perinteinen HEPA -suodatin jättää puhdistamatta.

- Erittäin hiljainen (n. 2dB)

- Merkkivalo, joka kertoo laitteen olevan toiminnassa.

- USB laturi, jopa 150 tuntia toiminta-aikaa yhdellä latauksella!

Maxwell.fi antaa tällekin laitteelle kahden vuoden takuun ja 14 päivän tyytyväisyystakuun!

KLIKKAA ALLA OLEVAA KUVAA DEMOVIDEOON!

Personal AirTamer
Personal AirTamer
 Personal AirTamer

Hinta: 179.90 €
Valm. koodi: A310
Tuotekoodi: 100056

 
 Ostoskori

MAXWELL - HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA, PL 120, 00201 00201 Helsinki , Finland
puh. 0400960464, sähköpostiosoite asiakaspalvelu[a]maxwell.fi
Viimeksi päivitetty 2018-06-18 10:26:20